Over DecoResto

Welkom bij DecoResto. Mijn naam is Sanja Veldhuis en ik woon in Tilburg met mijn vriend, ons zoontje en dochtertje. Ik werk daar sinds februari 2009 in de Euroscoop bioscopen als floormanager. Daarnaast ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf DecoResto.

In juni 2012 ben ik afgestudeerd aan het SintLucas te Boxtel aan de richting Schilderspecialist Decoratie Restauratie. Tijdens deze vierjarige MBO opleiding leer je de basisprincipes van schilderen, verschillende decoratieve schilderstechnieken, verguldingstechnieken, marmer- en houtimitaties maken en glas in lood zetten. De theorielessen omvatten verftechnologie, kunstgeschiedenis, economie en calculatie.

Na stage gelopen te hebben bij een schildersbedrijf (Van Aarle Coolen BV, Tilburg), een decoratiebedrijf (Wendy Schoenaker Decorateurs, Den Bosch) en een restauratiebedrijf (Art-Decor Randolph Algera, Heerenveen), heb ik mijn studie afgesloten met een meesterproef in de kerktoren te Oostelbeers. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor antiek en oude gebouwen, geschiedenis en kunst, tekenen en schilderen. Deze passie zet ik nu voort in mijn bedrijf.

e-mail: info@decoresto.nl
mobiel: 06-42824419
kvK: 60942045